Ipred 2.

Om man slänger in en AI som kontrollerar kontrollerandet skulle inte det vara bättre? Då kan regeringen spara mer pengar genom att göra folk arbetslösa. Samt att man kanske inom några år om man sköter allt bra kunna åstakomma något som i min mening skulle kunna lika Skynet? Å så bakar vi in lite massdöd och slakt i det hela... WIN WIN liksom.. Kanon bra ide av mig.

Ipred ett rent hatobjekt.

Jaha då hände det den 25 februari. Sverige har blivit en polisiär stat. Efter att riksdagen röstade fram denna korkade lag som innebär total kontroll över internet användningen bland svenska folket. Fan ingetär privat längre.. Man ska nog vara glad, snart kommer dom nog fram till att man kan övervaka brott genom att installerar kameror hemma i varje persons lägenheter och bevaka dom (till er myndighets anställda som mot all förmodan läser detta så NEJ det var inte ett förslag.)


Jag tänker dock forsätta surfa och dona bäst jag vill. Det som händer händer...

Mer reklam och lite tankar.

Jag måste verkligen skaffa mig ett nytt jobb snart.. Är så trött på Hotellet så det heter duga åt.

Men vad ska jag jobba med? Längtar efter ett bra industri / lager arbete.Men finns dom.. NAE!

Blir bara så trött. Enda jag ser framemot just nu är flytten! Ska bli kanon kul att börja flytta och möblera nya lägenheten. Gumman och jag har redan bestämt att på söndag kväll så ska vi käka hämt kina mat samt kolla på nya Batman :)




Älskar dig gumman min.



JUST JA!

Ny reklam :) massor coola erbjudanden. Have fun

Litet tips som ni bör testa :)

en websida som man kan få lite diverse gratis saker. Funkar faktiskt kanon bra. Bara att regga er på sidan sen göra de uppgifter som dom har så får man "creds" som man kan använda till att skaffa en ny mobil, playstation 3, Ny Tv kanske?

Jaga poäng ni också.

http://www.xpango.com/?ref=91640550

Somsagt Funkar faktiskt! samt tipsa andra också

Bolt!

Fy fan så kanon bra film det är!

Helt sanslöst roligt enligt mig!


bolt


A MUST SEE MOVIE!

RSS 2.0